ATLAS.SK: Piatok, 2.9.2016
meniny má Linda
   

FOTO: Reštaurácie to začínajú preháňať so spôsobom servírovania jedla

14.7.2017 | Biznis

Podnikanie v gastronómii je čoraz náročnejšie. Konkurencia je veľká a vyniknúť v dave, odlíšiť sa od ostatných je čoraz náročnejšie.

Preto sa reštaurácie uchyľujú ku gýčovým spôsobom, ktorými pristupujú k jedlu.

Zákazníkom servírujú jedlo v zvláštnej podobe, aby boli jedineční a našli si svojich stálych zákazníkov.

FOTO: Gurmánska dovolenka: Tu si pochutíte najlepšie

Pozrite si v galérii, ktorá sa nachádza nižšie, ako reštaurácie po celom svete hostia svojich zákazníkov.

Čo si o tom myslíte? Nám pri pohľade na niektoré mierne naplo celý tráviaci trakt.

Autor: Theo
Foto: reddit.com/themcgician


TIPY NAŠEJ REDAKCIE

ŠTÝL

Štýlové články, vďaka ktorým vám žiadna neodolá.

 

SPEKTRUM:

Zaujímavosti z domova i zo sveta, od ktorých neodtrhnete zrak.

 

Poznáte hlavné mestá štátov?
Otestovalo sa 51385 ľudí

Tipy na dnes

 
Vtip dňa

Čašník ponúka hosťovi: "Mám teľacie srdce, bravčovú pečeň, hovädzí jazyk, údené kolená, rybie prsty a volské oká..."
Hosť ho preruší: "Vaše problémy ma nezaujímajú, dal by som si guláš a pivo!"

 
Virtuálny barDomáca citrovodka Domáca citrovodka
  • 0,4 dl vodky
  • 0,2 dl citrónového sirupu
  • 1 vaječný bielok
  • ľad
 
Hra na dnes